Αγγειακές Δυσπλασίες & Αιμαγγείωμα

Τα αιμαγγειώματα και οι αγγειακές δυσπλασίες, πέρα από το αισθητικό ζήτημα μπορούν να προκαλέσουν και λειτουργικές διαταραχές. Η θεραπεία με Laser αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και με ασφάλεια τον κίνδυνο, ενώ αποκαθιστά και την αισθητική του προσώπου.

Τα αιμαγγειώματα είναι συσσωρεύσεις πολλών διατεταμένων και μη φυσιολογικών αγγείων κάτω από το δέρμα, είναι γεμάτα αίμα και για το λόγο αυτό το χρώμα τους είναι κόκκινο. Συνήθως εμφανίζονται 6 εβδομάδες μετά τη γέννηση και μεγαλώνουν γρήγορα έως την ηλικία των 18 μηνών. Είναι καλοήθη, αλλά εάν επηρεάζουν ζωτικά όργανα, είναι απαραίτητη η άμεση αντιμετώπισή τους. Όσα δεν επηρεάζουν ζωτικά όργανα αφαιρούνται, όταν το παιδί έχει μεγαλώσει λίγο, δηλαδή μετά τα 2-3 έτη.

Σε ό,τι αφορά τις αγγειακές δυσπλασίες, εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του σώματος, κυρίως όμως στο πρόσωπο. Παρουσιάζονται με τη γέννηση ενός παιδιού και μεγαλώνουν, όπως μεγαλώνει το παιδί.

Και για τα δύο παραπάνω προβλήματα, οι απαιτούμενες συνεδρίες με Laser εξαρτώνται από τη εκάστοτε περίπτωση. Γι’ αυτό, ο ιατρός θα σας συμβουλεύσει για το είδος του μηχανήματος που θα απαιτηθεί.