Ανόρθωση Στήθους

Μπορείτε όποια στιγμή το θελήσετε να έχετε νεανικό, καλοσχηματισμένο και σφριγηλό στήθος. Η μαστοπηξία, η επέμβαση ανόρθωσης του πεσμένου στήθους, είναι μια απλή και ασφαλής διαδικασία, με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
Διάρκεια 2 ώρες
Αναισθησία Γενική αναισθησία
Παραμονή στο Νοσοκομείο Χειρουργείο Ημέρας ή μπορείτε να διανυκτερεύσετε εάν το προτιμάτε
Αποθεραπεία 2 εβδομάδες
Τελική Αποθεραπεία 3 – 6 μήνες

Μπορείτε όποια στιγμή το θελήσετε να έχετε νεανικό, καλοσχηματισμένο και σφριγηλό στήθος. Η μαστοπηξία, η επέμβαση ανόρθωσης του πεσμένου στήθους, είναι μια απλή και ασφαλής διαδικασία, με εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Η μητρότητα, η γαλουχία, οι αυξομειώσεις του βάρους ή απλώς… η δύναμη της βαρύτητας όσο μεγαλώνει η ηλικία, προκαλούν το φαινόμενο του πεσμένου στήθους, το οποίο επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου.

Πρόκειται για ένα πρόβλημα κοινό, που όμως αντιμετωπίζεται εύκολα και ανώδυνα, με τρόπο που έχει εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Με τη μαστοπηξία ξαναδίνουμε στον πεσμένο μαστό ένα πιο κωνικό σχήμα, αφαιρώντας το χαλαρό δέρμα και επανατοποθετώντας τις θηλές σε υψηλότερο επίπεδο. Έτσι, φαίνεται πιο νεανικός και σφριγηλός. Παράλληλα, μπορούμε να μειώσουμε το μέγεθος της περιθηλαίας άλω (το πιο σκούρο δέρμα που περιβάλλει τη θηλή).

Η ανόρθωση μπορεί να συνδυαστεί και με αύξηση  του μεγέθους των μαστών, όταν αυτοί εκτός από πεσμένοι είναι και μικροί. Η αύξηση γίνεται με την τοποθέτηση ενθεμμάτων σιλικόνης.

Ο Δρ. Ιωάννης Γιαννάς πραγματοποιεί την επέμβαση της μαστοπηξίας με την τεχνική της «κάθετης μικρής τομής», που έχει τα εξής πλεονεκτήματα:

• η τομή που γίνεται στο στήθος είναι κατά 50% μικρότερη σε σύγκριση την κλασσική τομή της παραδοσιακής τεχνικής και
• δίνει καλύτερο σχήμα και για περισσότερο χρόνο.

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
 • Ποια είναι η ενδεδειγμένη ηλικία για την επέμβαση;

  Η ανόρθωση στήθους μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε ηλικία, δεν ενέχει κάποιο κίνδυνο για μελλοντική εγκυμοσύνη ούτε δημιουργεί πρόβλημα με το θηλασμό.

 • Τι είδους αναισθησία εφαρμόζεται;

  Πρόκειται για χειρουργείο ημέρας, που γίνεται συνήθως με γενική αναισθησία. Η ασθενής πηγαίνει σπίτι της το ίδιο βράδυ παίρνοντας τα κατάλληλα αναλγητικά.

 • Είναι επώδυνη επέμβαση;

  Όπως και με όλες τις άλλες κοσμητικές επεμβάσεις δεν είναι αποδεκτό πλέον να πονάτε καθόλου. Ο πόνος ελέγχεται με ήπια αναλγητικά.

 • Σε πόσο χρόνο θα αναρρώσω;

  Η ανάρρωση είναι ταχύτατη. Εντός 2-3 ημερών επιστρέφετε σε δουλειά γραφείου και έπειτα από δύο εβδομάδες τα τραύματα έχουν επουλωθεί και επανέρχεστε πλήρως σε κάθε δραστηριότητα.