Βιογραφικό

O Δρ. Ιωάννης Γιαννάς αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην Αισθητική, Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική στη Μεγάλη Βρετανία, όπου εργάσθηκε για 15 χρόνια, αρχικά ως ειδικευόμενος και στη συνέχεια ως επιμελητής και διευθυντής, σε μερικά από τα σημαντικότερα νοσοκομεία της χώρας.

Με περισσότερες από 12.000 επεμβάσεις στο ενεργητικό του, σημαντικές επιστημονικές δημοσιεύσεις και συμμετοχές σε ελληνικούς και διεθνείς επιστημονικούς φορείς, ο Δρ. Γιαννάς είναι από τα πιο αναγνωρισμένα μέλη της διεθνούς κοινότητας της Αισθητικής, Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής. Είναι Διπλωματούχο μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Πλαστικών Χειρουργών της Μεγ. Βρετανίας, του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών του Λονδίνου, του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αισθητικής, Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, της Διεθνούς Εταιρειας Αισθητικής και Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS) , της Αμερικανικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής (ASAPS) και της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Σήμερα, ο Δρ. Γιαννάς προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ευρωκλινική Αθηνών, όπου είναι Διευθυντής της Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Κλινικής, καθώς και στο Ιατρικό Αθηνών, στο Μαρούσι, ενώ διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα (Βασ. Σοφiας 63), όπου δέχεται κατόπιν ραντεβού. Παράλληλα, συνεχίζει την επαγγελματική παρουσία του στη Μεγ. Βρετανία, για 2 εβδομάδες κάθε μήνα στη φημισμένη Harley Street στο κεντρικό Λονδίνο. Στο Λονδίνο συνεργάζεται και χειρουργεί σε 2 ιδιωτικά νοσοκομεία στο κέντρο της πόλης.

Τα τελευταία χρόνια ο Δρ. Γιαννάς έχει εστιάσει το ενδιαφέρον του στην κοσμητική και αισθητική χειρουργικά, αλλά συνεχίζει να ασχολείται με την αποκατάσταση του μαστού, την ογκολογία κεφαλής και τραχήλου, τον καρκίνο του δέρματος και την μικροχειρουργική. Σταθερός στόχος του είναι να προσφέρει στους ασθενείς του την πιο ενδεδειγμένη και εξελιγμένη άποψη της Αισθητικής, Πλαστικής Χειρουργικής και Μικροχειρουργικής.

Μιλάει ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.