March 2, 2018

Πρωτοποριακή τεχνολογία εξαφανίζει τοπικό λίπος και κυτταρίτιδα

Single Post Photo

Τα τελευταία χρόνια οι μη επεμβατικές θεραπείες για την αποκατάσταση αισθητικών προβλημάτων σε πρόσωπο και σώμα έχουν αδιαμφισβήτητη αύξηση και μεγάλη ζήτηση ανάμεσα στο γυναικείο αλλά και στον ανδρικό πληθυσμό.

Οι κοσμητικές απαιτήσεις κυρίως των γυναικών στρέφονται πλέον σε λύσεις που έχουν γρήγορα και ορατά αποτελέσματα, είναι οικονομικές και φυσικά δεν απαιτούν νοσηλεία και παυσίπονα φάρμακα.

Αντιλαμβανόμενος τις σύγχρονες ανάγκες των γυναικών θα σας παρουσιάσω μια από τις πλέον πρωτοποριακές και μη χειρουργικές θεραπείες για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας στην κοιλιά, τα «ψωμάκια», τους γλουτούς και τους μηρούς και μάλιστα από την πρώτη συνεδρία. Μέσω της θεραπείας Bella Contour θα δείτε επίσης αισθητή διαφορά τόσο στην ποιότητα του δέρματός σας όσο και σε πιθανά προβλήματα σύσφιξης.

Πώς λειτουργεί η μέθοδος Bella Contour;

Το σύστημα Bella Contour βασίζεται στη διεθνώς πατενταρισμένη τεχνολογία REAL (Resonant Amplification of Lipid Metabolism) . Πρόκειται για μια τεχνολογία η οποία συνδυάζει δύο πολύ γνωστές τεχνικές που διεγείρουν τις λιποαποθήκες και αυξάνουν τη μεταβολική διαδικασία με την οποία το λίπος τελικά χρησιμοποιείται ως … ενεργειακό καύσιμο του οργανισμούς μας . Με απλά λόγια η τεχνολογία REAL αλλάζει τη σύνθεση του μεταβολικού καύσιμου του οργανισμού , αυξάνοντας τη χρήση του λίπους αντί για τους υδατάνθρακες.

Η λιπογλυπτική με τη μέθοδο Bella Contour

Η τεχνολογία Bella Contour χρησιμοποιεί το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα υπερήχων που εκπέμπει συγκεκριμένες συχνότητες και ένταση στοχεύοντας στην περιοχή της θεραπείας. Οι υπέρηχοι δουλεύουν ταυτόχρονα με τέσσερα ηλεκτρόδια και με τελικό σκοπό τη δημιουργία ενός πεδίου που θα διεγείρει τα λιποκύτταρα . Η συνδυασμένη χρήση των υπερήχων με την ηλεκτροθεραπεία προκαλεί μηχανική κίνηση στα κύτταρα με αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να διασπώνται σε λιπίδια, λιπαρά οξέα και γλυκερόλη πού χρησιμοποιούνται σαν προτιμητέο μεταβολικό καύσιμο. Η θεραπεία λοιπόν, διεγείρει τα κύτταρα του λίπους, προκαλώντας την απελευθέρωση των λιπιδίων και, στη συνέχεια, την κατάργησή τους, ως μέρος της φυσικής διαδικασίας του μεταβολισμού του σώματος μας.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου

Η θεραπεία μεBella Contour παρέχει άμεσα, σαφώς ορατά και μακράς διάρκειας αποτελέσματα, μια πιο ανάγλυφη όψη στο περίγραμμα του σώματός σας, πιο σφιχτό δέρμα, μείωση της κυτταρίτιδας και μειωμένες μετρήσεις στην περιφέρεια. Μάλιστα ανεξάρτητες μελέτες έδειξαν ότι έχει ποσοστό επιτυχίας 92% , πετυχαίνοντας μείωση της περιφέρειας στην κοιλιά κατά τουλάχιστον 4 εκατοστά χωρίς να έχει προηγηθεί δίαιτα ή άσκηση. Αξίζει να σημειωθεί πως η κάθε συνεδρία είναι ανώδυνη.

Ποιοι είναι υποψήφιοι για Bella Contour;

Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες μπορούν να επωφεληθούν από αυτή τη θεραπεία αν πάσχουν ή θέλουν να απαλλαγούν από το τοπικό λίπος στο σώμα τους. Η μέθοδος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και για το τοπικό λίπος που συγκεντρώνεται μετά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Η τεχνολογία Bella Contour έχει έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων ( FDA) και φέρει ιατρική σήμανση CE .

Δημοσιεύτηκε στο: health4you.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ