Ανάπλαση σώματος

Velashape

Συνδυασμός λεμφικού μασάζ διπολικών ραδιοσυχνοτήτων και υπέρυθρου ακτινοβολίας. Η εφαρμογή 3 τεχνικών ταυτόχρονα (αναρρόφηση, RF και ΙR) παρέχει εμφανέστατα, δραστικά και γρήγορα αποτελέσματα όπως :

  • Μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας
  • Μείωση περιμετρικά των μηρών
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
  • Βελτίωση της υφής του δέρματος
  • Μείωση τοπικού πάχους

 

Νew Life

Χρησιμοποιεί την καινούρια τεχνολογία  Β.Ε.Α.Μ, η οποία μιμείται τους φυσικούς παλμούς του σώματος, που προκαλούν την σύσπαση των μυών. Κάθε θεραπεία ενεργοποιεί διαφορετική μυική ομάδα και παρέχεται στο σώμα μια ολοκληρωμένη άσκηση.

LPG Endermology

Η κλινική τεκμηριωμένη βελτίωση της κυτταρίτιδας, με συνδυασμό μηχανικού μασάζ και αναρρόφησης βρίσκει πρακτική εφαρμογή με το μηχάνημα αυτό. Παράλληλα με τις τεχνολογικές του αναβαθμίσεις επιτρέπει τη μείωση των λιποζωνών, την σύσφιξη του δέρματος, και τη λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση της πάσχουσας περιοχής του σώματος.

Accent – Accent Ultra

Πρωτοποριακός συνδυασμός υπερήχων (ultra) και ραδιοσυχνοτήτων (uniform), για αποτελεσματική αντιμετώπιση της λιποδυστροφίας, κυτταρίτιδας και δερματικής χαλάρωσης στην κοιλιακή χώρα, γλουτούς, μηρούς, γάμπες, βραχίονες και στην περιοχή του γονάτου.

Hypoxi

Η μέθοδος Hypoxi, με τον μοναδικό συνδυασμό της εναλλασομένης πίεσης και της ήπιας αερόβιας άσκησης, στοχεύει στο ανεπιθύμητο τοπικό πάχος. Η εναλλασσσόμενη υψηλή και χαμηλή πίεση, ενεργοποιεί τους ιστούς στις προβληματικές περιοχές, όπου το λίπος είναι αποθηκευμένο, επιτρέποντας τη μεταφορά των λιπαρών οξέων απο τις συγκεκριμένες περιοχές. Η στοχευμένη διέγερση του μεταβολισμού, σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή, προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα από τις πρώτες συνεδρίες.

Video

0

Ρινοπλαστική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEOS

Συχνές ερωτήσεις

  • Τι είναι πλαστική χειρουργική;
  • Τι πρέπει να προσέξω πριν χειρουργηθώ, ώστε να μειώσω τους κινδύνους και να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα;
  • Πόσο επικίνδυνη είναι η γενική αναισθησία;
  • Λένε ότι η πλαστική χειρουργική κάνει θαύματα. Είναι σχήμα λόγου ή οι δυνατότητές της είναι μεγάλες;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

«Δεν μπορώ να πω αρκετά για τον κ. Γιαννά. Με έκανε να αισθάνομαι άνετα κάθε στιγμή, ακόμα και την ημέρα του χειρουργείου. Θα τον συστήσω ανεπιφύλακτα σε κάθε ενδιαφερόμενο για πλαστική χειρουργική. Δεν μου άρεσε το σώμα μου, ιδιαίτερα η κοιλιά μου και τώρα είμαι ευτυχής που το σώμα μου έχει φυσική όψη και είναι συμμετρικό.»

Παύλος

Κλείστε το ραντεβού σας

Γραφείο 210 89 43 033

Κινητό 6936 83 72 02

Web Design & Development by Generation Y