Κοσμητικές Επεμβάσεις Στήθους

ΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΘΟΥΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΥΛΕΣ.

Πολύ μεγάλος αριθμός γυναικών τα τελευταία χρόνια ζητά  τη συμβουλή του πλαστικού χειρουργού για την βελτίωση του σχήματος και του μεγέθους του στήθους. Οι επεμβάσεις που μπορούμε να προσφέρουμε ανάλογα με το πρόβλημα είναι : 1) αυξητική (αύξηση μεγέθους), 2) ανόρθωση (πεσμένο στήθος), 3) συνδυασμός αυξητικής και ανόρθωσης, 4) μείωση μεγέθους μαστών (σε μεγάλο στήθος), 5) διόρθωση ασυμμετρίας.

Σε όλες αυτές τις επεμβάσεις στο στήθος ανεξάρτητα από τι τεχνική χρησιμοποιούμε πρέπει να έχουμε πάντα 2 στόχους :

1) το φυσικό αποτέλεσμα (αυτό που ταιριάζει στο σωματότυπό μας) και,

2) όσο το δυνατόν μικρότερες τομές και ουλές.

Τα τελευταία χρόνια με την εμφάνιση των πιο νέων τεχνικών στην χειρουργική μαστού (dual plane για την αυξητική, μικρές τομές για την ανόρθωση και την σμίκρυνση των  μαστών) και οι δύο παραπάνω στόχοι είναι πιο εύκολο να επιτευχθούν.

Πιο συγκεκριμένα για την αυξητική μαστών, μπορούμε πιο εύκολα να επιτύχουμε «φυσικό αποτέλεσμα» χρησιμοποιώντας την χειρουργική τεχνική του “dual plane” (διπλό επίπεδο) και ανατομικού τύπου (tear drop) ενθέματα σιλικόνης. Μια άλλη εξέλιξη είναι η χρήση ενδοσκοπίου που μας δίνει την δυνατότητα, όταν χρησιμοποιούμε ενθέματα ορού, να τα τοποθετήσουμε στο σώμα μέσα από πολύ μικρές τομές στον ομφαλό ή στην μασχάλη.

Για την ανόρθωση ή την σμίκρυνση των μαστών, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τεχνική με την κάθετη τομή (τεχνική της μικρής τομής) εκτός από αυτό το πλεονέκτημα σε σχέση με τις παραδοσιακές τεχνικές, έχει και καλύτερο μακροχρόνιο αποτέλεσμα σε σχέση με το σχήμα του μαστού. Επίσης, η τεχνική της μικρής τομής μπορεί πλέον να εφαρμοστεί με επιτυχία σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως πόσο μεγάλο είναι το στήθος τους.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παρά τις προόδους και την εξέλιξη των χειρουργικών τεχνικών, που βοηθούν στη γρήγορη ανάρρωση, οι κοσμητικές επεμβάσεις στο στήθος  είναι μια ιατρική πράξη, όπου πρέπει να συναινούμε, αφού πρώτα πληροφορηθούμε από το γιατρό μας με κάθε λεπτομέρεια (συμπεριλαμβανομένων πιθανών επιπλοκών) σε ό,τι αφορά στην επέμβαση.

Video

0

Βλεφαροπλαστική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEOS

Συχνές ερωτήσεις

  • Τι είναι πλαστική χειρουργική;
  • Τι πρέπει να προσέξω πριν χειρουργηθώ, ώστε να μειώσω τους κινδύνους και να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα;
  • Πόσο επικίνδυνη είναι η γενική αναισθησία;
  • Λένε ότι η πλαστική χειρουργική κάνει θαύματα. Είναι σχήμα λόγου ή οι δυνατότητές της είναι μεγάλες;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

«Δεν μπορώ να πω αρκετά για τον κ. Γιαννά. Με έκανε να αισθάνομαι άνετα κάθε στιγμή, ακόμα και την ημέρα του χειρουργείου. Θα τον συστήσω ανεπιφύλακτα σε κάθε ενδιαφερόμενο για πλαστική χειρουργική. Δεν μου άρεσε το σώμα μου, ιδιαίτερα η κοιλιά μου και τώρα είμαι ευτυχής που το σώμα μου έχει φυσική όψη και είναι συμμετρικό.»

Παύλος

Κλείστε το ραντεβού σας

Γραφείο 210 89 43 033

Κινητό 6936 83 72 02

Web Design & Development by Generation Y