Ρυτιδοπλαστική Προσώπου

Περί τίνος πρόκειται ;

Σκοπό έχει την ανασήκωση του χαλαρωμένου περιγράμματος του προσώπου και το μαλάκωμα των ρυτίδων ώστε να φαινόμαστε 10 χρόνια νεώτεροι.

Πώς διαφέρει από ένα παραδοσιακό face-lift ;

H τομή είναι πολύ μικρότερη (σχεδόν 50%) και περιορίζεται μόνο στην περιοχή μπροστά από το αυτί όπου εύκολα μπορεί να κρυφτεί.

  1. Η έκταση της διείσδυσης στα μάγουλα είναι πολύ μικρότερη από άλλους τύπους ρυτιδοπλαστικής, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο ασφαλής για καπνιστές. Με την επέμβαση βελτιώνονται τα χαρακτηριστικά και το περίγραμμα των κάτω 2/3 του προσώπου και το κεντρικό τμήμα του.
  2. Η πιθανότητα προβλήματος παράλυσης με τα νεύρα του προσώπου είναι πολύ μικρή.Το πρήξιμο και το μελάνιασμα είναι πολύ λιγότερο, και έτσι η περίοδος ανάρρωσης είναι πολύ μικρή.
  3. Όταν συνδυάζεται με βλεφαροπλαστική δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στην εμφάνιση και το σχήμα των ματιών.

Είναι ιδανικό για νεώτερους αρρώστους (40-60 χρ.) που έχουν κυρίως πρόβλημα με το κεντρικό τμήμα του προσώπου και με το περίγραμμα του. Είναι, επίσης, κατάλληλο για ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας (90% των περιπτώσεων) εάν πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις και δεν επιθυμούν πολύ δραστική μεταβολή στην εμφάνιση τους.

Πως γίνεται η επέμβαση ;

Η επέμβαση διαρκεί 2-2 ½ ώρες και γίνεται συνήθως με τοπική αναισθησία και μέθη.  Ο άρρωστος μπορεί να πάει σπίτι του την ίδια ημέρα με ένα ελαφρύ επίδεσμο τυλιγμένο στο πρόσωπο.

Πόσο διαρκεί η περίοδο ανάρρωσης ;

Ο επίδεσμος αφαιρείται την επόμενη ημέρα  και τα ράμματα σε μία εβδομάδα. Το μελάνιασμα και το πρήξιμο είναι πολύ λιγότερο απ’ ότι στο παραδοσιακό face-lift, και κρατάει 7-10 ημέρες.

Γιατί είναι προτιμότερο από το παραδοσιακό face-lift ;

To MACS lift ή μινι –ρυτιδοπλαστική είναι σημαντική βελτίωση στην χειρουργική ανανέωσης προσώπου γιατί έχει μικρότερες τομές, περιλαμβάνει λίγο πρήξιμο, μελάνιασμα και εξαιρετικά γρήγορη ανάρρωση. Επίσης, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στα μάγουλα και στο κεντρικό τμήμα του προσώπου.

Τι αποτέλεσμα πρέπει να περιμένουμε ;

Τα αποτελέσματα ποικίλουν ανάλογα με την εμφάνισή σας πριν το χειρουργείο. Σε ένα πρόσωπο μπορεί να έχουμε εξαιρετικά θεαματικό αποτέλεσμα και σε άλλο πιο ήπια βελτίωση. Σε κάθε περίπτωση τα σημάδια γήρανσης και η χαλάρωση των ιστών θα είναι σίγουρα πολύ λιγότερο εμφανή ή και θα εξαφανιστούν τελείως.

Πόσο καιρό κρατάει ;

Πρέπει να καταλάβετε ότι καμία επέμβαση δεν μπορεί να σταματήσει το χρόνο. Η ρυτιδοπλαστική προσώπου, βεβαίως, γυρίζει το ρολόι αρκετά χρόνια πίσω (10-15). Το πόσο θα κρατήσει η βελτίωση εξαρτάται από τα γονίδια μας και τον τρόπο ζωής μας. Μείνετε ήσυχοι όμως ότι η μεγάλη πλειοψηφία των χειρουργημένων είναι πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα για πολλά χρόνια.

 

Video

0

Μηχανισμός κινουμένων σχεδίων δράσης του BOTOX

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEOS

Συχνές ερωτήσεις

  • Τι είναι πλαστική χειρουργική;
  • Τι πρέπει να προσέξω πριν χειρουργηθώ, ώστε να μειώσω τους κινδύνους και να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα;
  • Πόσο επικίνδυνη είναι η γενική αναισθησία;
  • Λένε ότι η πλαστική χειρουργική κάνει θαύματα. Είναι σχήμα λόγου ή οι δυνατότητές της είναι μεγάλες;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

«Αντιμετώπιζα από την εφηβεία πρόβλημα έντονης τριχοφυίας με αποτέλεσμα να έχω δοκιμάσει όλες τις επίπονες και μη αποτελεσματικές μεθόδους αποτρίχωσης. Πριν 5 μήνες άρχισα αποτρίχωση με laser & τα αποτελέσματ είναι ήδη εντυπωσιακά: καθαρή & βελούδινη επιδερμίδα!»

'Ελενα

Κλείστε το ραντεβού σας

Γραφείο 210 89 43 033

Κινητό 6936 83 72 02

Web Design & Development by Generation Y