Αγγειακές βλάβες & Αιμαγγείωμα

Οι ευρυαγγείες είναι ένα από τα πλέον συνηθισμένα αισθητικά πρβλήματα. Πρόκειται για τα επιφανειακά διευρυμένα τριχοειδή αγγεία που διακρίνονται κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας, χάρη στο έντονα κόκκινο ή γαλάζιο χρώμα τους και εντοπίζονται στο πρόσωπο και στα κάτω άκρα.
Χρησιμοποιώντας ειδικευμένα laser παλμικών χρωστικών (Pulse Dye Laser) σε συνδυασμό με  Nd Yag Laser, μπορούμε να “σβήσουμε” τις ευρυαγγείες ενώ παράλληλα προστατεύεται απόλυτα το δέρμα και ο περιβάλλοντας ιστός.
Επίσης, άλλα δερματικά προβλήματα που μπορούν να αντιμετωπισθούν είναι τα αιμαγγειώματα, σπίλοι προσώπου και σώματος, ραβδώσεις σώματος (ραγάδες), υπερτροφικές ουλές και χηλοειδή, μυρμηκιές δέρματος και φλεγμονώδη ακμή.

Video

0

Ρινοπλαστική

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEOS

Συχνές ερωτήσεις

  • Τι είναι πλαστική χειρουργική;
  • Τι πρέπει να προσέξω πριν χειρουργηθώ, ώστε να μειώσω τους κινδύνους και να έχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα;
  • Πόσο επικίνδυνη είναι η γενική αναισθησία;
  • Λένε ότι η πλαστική χειρουργική κάνει θαύματα. Είναι σχήμα λόγου ή οι δυνατότητές της είναι μεγάλες;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

«Δεν μπορώ να πω αρκετά για τον κ. Γιαννά. Με έκανε να αισθάνομαι άνετα κάθε στιγμή, ακόμα και την ημέρα του χειρουργείου. Θα τον συστήσω ανεπιφύλακτα σε κάθε ενδιαφερόμενο για πλαστική χειρουργική. Δεν μου άρεσε το σώμα μου, ιδιαίτερα η κοιλιά μου και τώρα είμαι ευτυχής που το σώμα μου έχει φυσική όψη και είναι συμμετρικό.»

Παύλος

Κλείστε το ραντεβού σας

Γραφείο 210 89 43 033

Κινητό 6936 83 72 02

Web Design & Development by Generation Y